Op zoek naar dagbesteding voor mensen met autisme in de buurt van Geldrop?

De Peelven is een kleinschalige dagbesteding voor mensen met autisme in de buurt van Geldrop, gelegen in het mooie bos- en weilandrijke buitengebied van Sterksel. Een prachtige plek omringd door natuur, waar wij het belangrijk vinden dat ieder persoon zich veilig voelt en gewaardeerd wordt. Welzijn staat voorop!

Op onze boerderij is (er) van alles te doen: van het verzorgen van dieren, wandelen met de honden, groenten en fruit verbouwen, spelletjes doen, de huisvesting van de dieren verzorgen tot koken. Dit alles binnen een warme, gezellige en huiselijke sfeer.

Zorgboerderij de Peelven Sterksel

Waarom Zorgboerderij de Peelven

Arbeid en belevingsgericht

Wij bieden zowel arbeidsgericht als belevingsgerichte dagbesteding aan voor alle leeftijden zodat ons programma altijd aansluit op de behoefte van de bezoeker.

Wisselend programma

Zorgboerderij de Peelven heeft een breed aanbod aan activiteiten, waarin wij op zoek gaan naar ieders kwaliteiten, mogelijkheden en behoeften.

Voor iedereen passend

Binnen de verschillende dagactiviteiten wordt er rekening gehouden met de voorkeuren en gekeken naar de mogelijkheden van de deelnemers.

terry-carolien McSweeneys de Peelven Zorgboerderij

Over ons

Wij zijn Carolien en Terry Mc Sweeney en samen met onze 4 kinderen wonen wij op een zorgboerderij en paardenhouderij aan de peelven in Sterksel.

In 2012 zijn wij met onze zorgactiviteiten gestart in Vessem waar wij ook onze hondenkennel en een aantal paarden hebben gehouden.

Uiteindelijk werd het pand in Vessem ons te klein en zijn wij verliefd geworden op de paardenhouderij in Sterksel waarvan wij in augustus 2017 de sleutel hebben mogen ontvangen.

Samen met ons team van begeleiders en vrijwilligers is het ons doel om een plek te creeeren waar onze bezoekers zich veilig en prettig voelen en waar zij een zinvolle dag beleven.

Nieuwsgierig Geworden?

Laat Je Gegevens Achter En We Nemen Zo Snel Mogelijk Contact Met Je Op Voor Een Gesprek Of Rondleiding!

Liever even bellen?

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?