Terry Carolien De Peelven

Wie we zijn

Wij zijn Carolien en Terry Mc Sweeney en samen met onze 4 kinderen wonen wij op een zorgboerderij en paardenhouderij aan de peelven in Sterksel.

In 2012 zijn wij met onze zorgactiviteiten gestart in Vessem waar wij ook onze hondenkennel en een aantal paarden hebben gehouden.

Uiteindelijk werd het pand in Vessem ons te klein en zijn wij verliefd geworden op de paardenhouderij in Sterksel waarvan wij in augustus 2017 de sleutel hebben mogen ontvangen.

Samen met ons team van begeleiders en vrijwilligers is het ons doel om een plek te creeeren waar onze bezoekers zich veilig en prettig voelen en waar zij een zinvolle dag beleven.

Onze Visie

Het belangrijkste voor ons op zorgboerderij De Peelven is dat iedereen zich veilig voelt en een zinvolle daginvulling kan ervaren!

Pas wanneer iemand zich veilig voelt in de groep en bij de begeleiding is er ruimte voor groei.

Wij starten de dagbesteding dan ook altijd met veiligheid en geborgenheid als prioriteit.
Nadat iemand zijn plekje op de dagbesteding en binnen de groep heeft gevonden gaan we samen op zoek naar leerdoelen waar we aan kunnen werken.

Wij benaderen iedere deelnemer als individu en gaan samen op zoek naar kwaliteiten en valkuilen om zo een plek te creëren waar iedere bezoeker zich kan ontplooien en kan groeien op eigen tempo.

Ons team bestaat uit betrokken en sterke begeleiders die niet alleen begeleiden vanuit een begeleidingsplan, maar ook nog durven te begeleiden vanuit gevoel.
Door dit te motiveren en hier ruimte aan te geven creëren wij een plek waar zowel de deelnemers als de begeleiders zich begrepen en gehoord voelen.

Hierdoor is er een groot gevoel van cohesie, gevoel van verbondenheid, op De Peelven en hoort iedereen erbij!

zorgboerdrij de peelven

Liever even bellen?

Laat je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk terug!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?